Over bevallen

N

Tijdens je zwangerschap en tijdens je bevalling kan het zorgpersoneel wisselen. Meestal spreek je met verschillende verloskundigen en ben je afhankelijk van de diensten in het ziekenhuis. Ik bied je continuïteit en daarmee vertrouwen. We bouwen samen een band op, waardoor we elkaar goed kennen. Daarmee ben ik jullie vaste rots in de branding tijdens de zwangerschap en bevalling.

N

Ik begeleid je om je eigen keuzes te kunnen maken in je zwangerschap en bevalling.

N

Ik ben geen medicus maar ook geen advocaat van de natuurlijke bevalling. Ik kan je objectief uitleggen wat het effect is van de verschillende opties in het proces. Ik heb, doordat ik geen medici ben, geen verantwoordelijkheid over het medische verloop van je bevalling. Daardoor kan ik optimaal jouw steun en toeverlaat zijn en zal ik altijd achter jou staan. Ik help je jouw eigen pad te bewandelen richting een prachtige, ontspannen geboorte.

N

Ik heb alle kennis in huis betreft zwangerschap en geboorte, houdt dat heel nauwkeurig bij en blijf goed op de hoogte van de laatste veranderingen en (wetenschappelijk) onderzoeken.

N

Je krijgt fysieke ondersteuning tijdens je bevalling, ik kan je met technieken en/of hulpmiddelen helpen je weeën op te vangen en je helpen de bevalling fysiologisch zo prettig mogelijk laten verlopen.

N

Jij en je partner krijgen emotionele ondersteuning en ik ben 24/7 voor jullie beschikbaar voor al je vragen, zorgen of angsten.

Laten we kennismaken    Chatten
    1
    Hulp nodig?
    Hey! Waar kan ik je mee helpen?