Testimonials

“Jet heeft veel kennis en ervaring in huis en ook al was het mijn tweede zwangerschap, ze heeft ons nog heel wat kunnen leren. De rust, gedrevenheid en daadkracht zijn zeker haar pluspunten.
Jet wist heel goed aan te voelen wat ik op diverse momenten nodig had. Ik kon heerlijk in mijn beval-bubbel blijven zonder zorgen.”

Shana & Bram – maart 2021

“De rust die Jet met zich meebracht werkte heel goed. Ze wist op de juiste momenten ondersteuning te bieden door drukpunten te geven, massage of om voorstellen om een wandeling te maken.

Partner M: De ondersteuning tijdens de bevalling was heel erg prettig. Dit gaf mij heel veel rust waardoor ik de bevalling ontspannen mee heb gemaakt. Net als tijdens de eerdere gesprekken heeft ze ons tijdens de bevalling op een rustige manier geholpen met van alles. Dat was erg fijn. We zijn erg blij dat Jet onze doula was.”

Lotte-Carlijn & Mark – augustus 2021

“Tijdens de bevalling bracht ze mij fysieke ontspanning door mij te masseren op bed en mijn partner te informeren. Jet was er wanneer ik om haar vroeg, in gebaar of woord. Het was hierdoor zeer waardevol voor mij als bevallende vrouw.

Blijf je prettige, mooie energie meenemen in je doula zijn. Je brengt rust waar nodig en voelt standvastig in tijden van een (weeen)storm. Ik voelde alle ruimte om mezelf te laten gaan zonder angst dat mijn partner overvallen zou zijn, omdat ik wist dat jij er ook voor hem was.”

Sandra & Harm – september 2021

“Ik denk dat een doula zeer prettig kan zijn voor barende en partner, als ondersteuning tijdens de partus. Ik vind het prima als ze nadere informatie vraagt naar het hoe en waarom, en een spreekbuis wil zijn voor barende en partner, maar samenwerken in belang van barende lijkt me essentieel.

Dat vond ik ook prettig bij jou, je was onopvallend aanwezig, steunend naar barende en partner en ieders positie was duidelijk.

S – Klinisch Verloskundige – Uden

“Dankzij het fijne voortraject met jou hebben we heel bewust naar de bevalling toe kunnen werken. Dankjewel voor jouw handvatten, goede vragen, inzichten, heerlijke massages en oefeningen!

Je zachte en warme aanwezigheid tijdens de bevalling maakte het team om mijn bed compleet.”

Sanne & Jelle – september 2021

“Voor mijn tweede bevalling besloot ik een doula in de arm te nemen en wat een goede keus was dat! Ze heeft me ondersteund in de voorbereiding, om goed geïnformeerd mijn bevalling in te gaan. Tijdens de bevalling heeft ze mij perfect bijgestaan op momenten dat het zwaarder werd. Ik kan het iedereen aanraden!
Eline – oktober 2021

Vanaf het moment dat je de verloskamer binnen kwam, was het direct goed. Je gaf vertrouwen en je bracht rust. Het was zó goed en fijn dat je er voor ons was. Daarnaast heb je super mooie foto’s gemaakt.
Ook de laatste afspraak, 6 weken na de bevalling, vond ik waardevol. Heel fijn om samen de bevalling door te spreken en aan jou te kunnen vragen hoe en waarom bepaalde dingen gingen zoals het ging. Als barende gaat er immers best veel langs je heen. Nogmaals, dankjewel!”

Paola – Juli 2022

Chatten
1
Hulp nodig?
Hey! Waar kan ik je mee helpen?