Ik heb zelf mogen ervaren hoe fijn en ontspannen deze start kan zijn, dat gun ik elke vrouw en baby.

Wat is een doula?

Een doula biedt jou en je partner extra fysieke en emotionele ondersteuning tijdens je zwangerschap, de geboorte van je kindje en in de periode daarna.

Een doula is jouw continuïteit en vaste rots in de branding tijdens jouw hele reis van vrouw naar moeder.

Praktisch wil dat zeggen dat ik jou of jullie goed voorbereid op de scenario’s die zich kunnen voordoen tijdens je zwangerschap en bevalling. Ook blijf ik de gehele bevalling aan je zijde. Ik zal altijd achter je staan, je eventueel gerust stellen, naar je luisteren, je helpen je weeën op te vangen. Maar ik zal je ook ontlasten in praktische zaken zoals er voor zorgen dat je genoeg eet en drinkt, het lichtknopje uit doen als jij en je partner in bad zitten tijdens de baring, even de hond uitlaten, etc.

Samen de diepte in

Laten we eens een kop thee of koffie drinken om te kijken of er een klik is. Ik hecht veel waarde aan de juiste match omdat we samen echt de diepte ingaan tijdens het proces van zwangerschap en geboorte. Blijken we geen match te zijn? Dan raad ik je graag een collega aan die beter bij je past!

Mijn werkgebied reikt 1 uur reistijd rondom Veghel (mijn woonplaats).

Je kan mij mailen (jet@jetpaq.com), bellen of appen (of door op het groene icoon rechts-onderin te klikken) – of gebruik het contactformulier hieronder.

Laten we kennismaken    Chatten
    1
    Hulp nodig?
    Hey! Waar kan ik je mee helpen?